Νεαροί μαχαίρωσαν 42χρονο σε χωριό της Ευρυτανίας

Νεαροί μαχαίρωσαν 42χρονο σε χωριό της Ευρυτανίας

Παραλίγο φονικό για ασήμαντη αφορμή

maxairi
Ένας καυγάς που ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή τα ξημερώματα της Κυριακής στο χωριό Άμπλιανη της Ευρυτανίας, ήταν αρκετός για να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του ένας 42χρονος ο οποίος διαπληκτίστηκε δυο νεαρούς από την Αιτωλοακαρνανία και δέχθηκε δυο μαχαιριές!

Ο άτυχος άνδρας από την κοινότητα Στάβλοι παρελήφθη αιμόφυρτος από ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όμως οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση του ενός από τα δυο τραύματα στο στήθος ήταν πολύ σοβαρή και ζήτησαν να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καρπενησίου που ανέλαβαν την προανάκριση, εξακρίβωσαν ότι αυτοί που τραυμάτισαν τον 42χρονο με αιχμηρό αντικείμενο ήταν δυο 23χρονοι κάτοικοι Αιτωλικού και Μεσολογγίου και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης