Τα απίστευτα Ελληνικά πυροσβεστικά άρματα του στρατού μπαίνουν στις φωτιές - Αρχικά στην Αττική

Τα απίστευτα Ελληνικά πυροσβεστικά άρματα του στρατού μπαίνουν στις φωτιές - Αρχικά στην Αττική

Αναμένονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα τα τρία πυροσβεστικά άρματα με τους αντίστοιχους αρματοφορείς, τα οποία με την άφιξη τους θα τεθούν σε άμεση διάθεση.

Τα απίστευτα Ελληνικά πυροσβεστικά άρματα του στρατού μπαίνουν στις φωτιές - Αρχικά στην Αττική

Το πυροσβεστικό άρμα μάχης μελετήθηκε και κατασκευάστηκε στο Βελεστίνο, από μηχανικούς και προσωπικό, στρατιωτικό και πολιτικό, του Εργοστασίου 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ).

Το 304 ΠΕΒ είναι ένα από τα αμυντικά εργοστάσια της χώρας, που κάνει σπουδαία δουλειά, με ελάχιστο κόστος και περιορισμένα μέσα. Πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό μαζί δημιουργούν κατασκευές όπως το πυροσβεστικό άρμα «Δαυίδ», (έχουν κατασκευαστεί τρία) πάνω στο ερπυστριοφόρο άρμα «Leopard-1A5», γερμανικής κατασκευής.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης