Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν 200 - 300 άτομα τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολιασμού - Επιτέθηκαν λεκτικά στους δημοσιογράφους - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα

DSC_8706
Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες που όπως αναφέρουν τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Στο Σύνταγμα όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του protothema.gr, συγκεντρώθηκαν 200 - 300 άτομα τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολιασμού.

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν λεκτικά στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση αλλά και στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Αμαλίας.

Αντιεμβολιαστές Σύνταγμα (2)

antiemvoliastes__1_
antiemvoliastes__2_
antiemvoliastes
antiemvoliastes-arthrou
Κλείσιμο



Συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο


«Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» γράφει ένα κεντρικό πανό που υπογράφει ο «Ιερός Λοχος 2012» ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορωνοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

Οι διαδηλωτές αντιδρούν, όπως λένε, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και φωνάζουν επίσης «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας».

Αυτήν την ώρα πραγματοποιούν ομιλίες στην πλατεία του Λευκού Πύργου ενώ σε λίγη ώρα, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Δημαρχιακό Μέγαρο, την ΕΡΤ3 και στη συνέχεια θα καταλήξουν στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:


λευκος-πυργος-θεσσαλονικη-συγκεντρωση
συγκεντρωση-κατα-εμβολιου-2

Νέα συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι αντιεμβολιαστές και στην Πάτρα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου στις 8 το βράδυ.




Ειδήσεις σήμερα
Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε το κατώφλι των φυλακών της Τρίπολης

Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα - Στις φλόγες τα πρώτα σπίτια στο Σούλι - Δείτε βίντεο

Ζάκυνθος: Παρ' ολίγον σύρραξη σε πανηγύρι - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια γιατί ο ιερέας κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης