Τα στοιχεία άνδρα αναζητεί η αστυνομία Λεμεσού, σε σχέση με τον τραυματισμό ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, όταν ζήτησε από πελάτη να αποχωρήσει, επειδή δεν διέθετε safepass.
Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ωστόσο έγινε γνωστό μόλις σήμερα και σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
Συγκεκριμένα, άγνωστος αλλοδαπός παρήγγειλε φαγητό και κάθισε σε τραπέζι στον ανοικτό χώρο του εστιατορίου, ενώ όταν του ζητήθηκε safepass και δεν διέθετε, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης του ζήτησε να αποχωρήσει.
Ακολούθησε αντιπαράθεση και σε κάποια στιγμή ο πελάτης έβγαλε μαχαίρι, τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη στο χέρι και τράπηκε σε φυγή.
Ο τραυματίας έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στον αριστερό αντιβραχίωνα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για περίθαλψη.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας