Τα στοιχεία άνδρα αναζητεί η αστυνομία Λεμεσού, σε σχέση με τον τραυματισμό ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, όταν ζήτησε από πελάτη να αποχωρήσει, επειδή δεν διέθετε safepass.
Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ωστόσο έγινε γνωστό μόλις σήμερα και σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
Συγκεκριμένα, άγνωστος αλλοδαπός παρήγγειλε φαγητό και κάθισε σε τραπέζι στον ανοικτό χώρο του εστιατορίου, ενώ όταν του ζητήθηκε safepass και δεν διέθετε, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης του ζήτησε να αποχωρήσει.
Ακολούθησε αντιπαράθεση και σε κάποια στιγμή ο πελάτης έβγαλε μαχαίρι, τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη στο χέρι και τράπηκε σε φυγή.
Ο τραυματίας έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στον αριστερό αντιβραχίωνα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για περίθαλψη.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»