Πάτρα: Φωτιά από βραχυκύκλωμα στο Δημαρχείο - Εκκενώθηκε το κτίριο
Η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, ωστόσο οι υπάλληλοι είχαν προλάβει ήδη να επέμβουν
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας σε Πυροσβεστική και Αστυνομία της Πάτρας μετά την ειδοποίηση γιαφωτιάστο Δημαρχείο της πόλης, στην οδό Μαιζώνος.
Επί τόπου βρέθηκαν κλιμάκια και από τα δυο σώματα, ο χώρος εκκενώθηκε άμεσα και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής διαπίστωσε εισερχόμενο στο χώρο ότι στην οροφή γραφείου, δίπλα στην είσοδο του Δημαρχείου, υπήρξε βραχυκύκλωμα και ήταν έντονη η μυρωδιά του καμένου πλαστικού από τα καλώδια που άρχισαν να βγάζουν καπνούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για μια μικρή εστία, η οποία αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από τους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι έκαναν χρήση των πυροσβεστήρων του Δημαρχείου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.