Χαλκίδα: Με απειλή σύριγγας προσπάθησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ

Χαλκίδα: Με απειλή σύριγγας προσπάθησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αναγνώρισαν τη μηχανή του σεσημασμένου κακοποιού 

peripoliko_art
Το λάθος που έκανε να αφήσει τη μοτοσικλέτα του ακριβώς έξω από το σούπερ μάρκετ στη Χαλκίδα που επιχείρησε να ληστέψει απειλώντας τους εργαζόμενους με μια σύριγγα, αποκάλυψε τον επίδοξο ληστή ο οποίος αποδείχθηκε παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα το απόγευμα του Σαββάτου έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κράνος και ιατρική μάσκα και ζήτησε από τους υπαλλήλους να του δώσουν τις εισπράξεις από το ταμείο, απειλώντας να τους τρυπήσει με την σύριγγα που κρατούσε. Όμως, εκείνοι αντέδρασαν και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του. Βγήκε τρέχοντας από το σούπερ μάρκετ, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα που δεν έφερε πινακίδα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αναγνώρισαν τη μηχανή του σεσημασμένου κακοποιού και κινητοποίησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του. Τον βρήκαν έξω από αυτό μαζί με την επίμαχη μοτοσικλέτα η οποία κατασχέθηκε και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη - Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Δεν τα παρατάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης