Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται, από τις 6 το πρωί, στη δυτική Λέσβο. Από τους ισχυρούς ανέμους και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Καλλονής, έπεσαν δένδρα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά και καταστράφηκαν αυτοκίνητα. Με απόφαση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία του δήμου. Η πολιτική προστασία του δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το χωριό Καλλονή έχει μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.