Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται, από τις 6 το πρωί, στη δυτική Λέσβο. Από τους ισχυρούς ανέμους και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Καλλονής, έπεσαν δένδρα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά και καταστράφηκαν αυτοκίνητα. Με απόφαση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία του δήμου. Η πολιτική προστασία του δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το χωριό Καλλονή έχει μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.