Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται, από τις 6 το πρωί, στη δυτική Λέσβο. Από τους ισχυρούς ανέμους και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Καλλονής, έπεσαν δένδρα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά και καταστράφηκαν αυτοκίνητα. Με απόφαση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία του δήμου. Η πολιτική προστασία του δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το χωριό Καλλονή έχει μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.