Πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν να εμβολιαστούν και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Η ανταπόκριση των νεότερων, ειδικότερα της ηλικιακής ομάδας 30- 39 που εμβολιάζεται αποκλειστικά με AstraZeneca είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν κλειστεί 130.000 ραντεβού ενώ 19.000 έχουν ήδη εμβολιαστεί.
Στην ηλικιακή ομάδα 40 – 44, 70.000 πολίτες έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca ενώ 3.780 έχουν εμβολιαστεί ήδη.
Η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ανοίγει η ηλικιακή ομάδα 45-49 όπου θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν γίνει πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμοί ενώ σύντομα εκτιμάται ότι ένα εκατομμύριο πολίτες θα έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς