Αντρέα Ανιέλι: Όταν ήρθε στην Μεσσηνία για να «κλείσει» τον Ρονάλντο στη Γιούβε

Αντρέα Ανιέλι: Όταν ήρθε στην Μεσσηνία για να «κλείσει» τον Ρονάλντο στη Γιούβε

Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους πέταξε από την Τοσκάνη στην Καλαμάτα με το ιδιωτικό τοπυ αεροσκάφος και μετά με ελικόπτερο στο Costa Navarino για τον CR7

agnelli-cristiano3
Αργα το απόγευμα της Τετάρτης ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος της Γιουβέντους παραδέχθηκε το «ναυάγιο» της ESL μιλώντας στο Reuters, στις πιο δύσκολες για τον ίδιο δηλώσεις που έπρεπε να κάνει.

Δεχόμενος οξεία κριτική και με τις φήμες περί παραίτησης του να οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα, ο εις εκ των εμπνευστών της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται στριμωγμένος για τα καλά.

Προς το παρόν παραμένει στη θέση του, μέσω της οποίας κατάφερε αρκετές φορές να γίνει talk of the town και ειδικά τα τελευταία 2ωρα να ακούσει πολλά.

Μία όμως ήταν η περίπτωση που όλοι αναγνώρισαν την ικανότητά του να τελειώνει ένα πολύ μεγάλο deal, όταν υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους.

Για να το κάνει, συνομίλησε ουκ λίγες φορές με τον ομόλογο του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως έκανε και με τον μάνατζερ του CR7, Ζόρζε Μέντες.

Κλείσιμο
anielli_1
Ήταν 10 Ιουλίου του 2018, μια ζεστή μέρα στην Ιταλία, όταν ο Αντρέα Ανιέλι και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ντενίζ Ακανίν, εισήλθαν από ειδική πύλη με λιμουζίνα σε αεροδρόμιο της Τοσκάνης, νωρίς το πρωί.

Εκεί τους περίμενε το ιδιωτικό αεροσκάφος του προέδρου της Γιουβέντους, στο οποίο επιβιβάστηκαν άμεσα και το οποίο απογειώθηκε με προορισμό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Την είδηση μαζί με τις φωτογραφίες διέρρευσε αποκλειστικά η Gazetta dello sport, και ήταν αρκετές για να προκαλέσουν πανικό, αφού ήταν ήδη γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε διακοπές στην Ελλάδα.

anielli_2


Είχε κλείσει μια συγκλονιστική βίλα στο Costa Navarino μαζί με την σύντροφο της ζωής του Τζορτζίνα και τα παιδιά του, όπου απολάμβανε την απομόνωση και την πολυτέλεια στον μέγιστο βαθμό.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Αντρέα Ανιέλι προσγειώθηκε μετά από τρεισήμισι περίπου ώρες στην Καλαμάτα, όπου τον περίμενε ιδιωτικό ελικόπτερο για να τον μεταφέρει μαζί με την σύντροφό του στο Costa Navarino.

Είχε ήδη κλειστεί σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν μια βίλα για την παραμονή του εκεί, και όταν το ζευγάρι έφτασε στο πολυτελές συγκρότημα, ελάχιστοι τους είδαν.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ζόρζε Μέντες ενώ τα δημοσιεύματα για επικείμενη συμφωνία ματαξύ της Γιουβέντους και του 33χρονου άσου έπεφταν κατά ριπάς.

Τελικά στις έξι και μισή το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του CR7 από την «βασίλισσα» στην vecchia signora, αντί του ποσού των 100.000.000 ευρώ.

agnelli2


Στην φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα λίγες ώρες μετά, ο Αντρέα Ανιέλι χαμογελάει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο κρατώντας αμφότεροι ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Εκτός από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές, στην φωτογραφία διακρίνονται ο Ζόεζε Μέντες και φίλοι του ποδοσφαιριστή να χαμογελούν και αυτοί για το deal της χρονιάς, όπως χαρακτηρίστηκε.

Αυτό που «κλείστηκε» στην Ελλάδα, αφού ο Ανιέλι έπρεπε να πετάξει αυτοπροσώπως στην Μεσσηνία για να αποσπάσει την υπογραφή του Κριστιάνο μέσα στο Costa Navarino.

Ειδήσεις σήμερα

Mητσοτάκης στον Alpha: Η συνάντηση με τον Ερντογάν δεν θα αργήσει

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: 68 νεκροί σε έναν χρόνο, όλοι με το ίδιο αίτιο θανάτου

Handelsblatt: Να υιοθετηθεί σε όλη τη Μεσόγειο το μοντέλο των ελληνικών covid-free νησιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης