Ιωάννινα: Έκρυβαν 26 κιλά κάνναβης σε δάσος

Ιωάννινα: Έκρυβαν 26 κιλά κάνναβης σε δάσος

Είχαν στήσει ενέδρα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και τους συνέλαβαν 

Messinia-kannabi
Χωρίς να το ξέρουν ότι η «καβάντζα» τους είχε εντοπιστεί και τεθεί υπό παρακολούθηση από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, Αλβανοί έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην δασική περιοχή των Ιωαννίνων για να μεταφέρουν σε άλλο σημείο τα ναρκωτικά που είχαν κρύψει.

Όμως, τους αιφνιδίασαν οι αστυνομικοί και τους φόρεσαν χειροπέδες. Στο σημείο βρέθηκαν δύο σάκοι, που περιείχαν 21 συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 850 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο, πέντε κινητά και μετρητά ύψους 6.400 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αλλοδαπός μετέφερε κοκαΐνη για Έλληνα στην Άνδρο

Στοχευμένο έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί του σταθμού Υδρούσας σε έναν αλλοδαπό που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μόλις αποβιβάστηκε στην Άνδρο από το πλοίο της γραμμής από Ραφήνα και βρήκαν στην κατοχή του11,3 γραμμάρια κοκαΐνης και τον συνέλαβαν.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε την κοκαΐνη στην Αθήνα για λογαριασμό ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για προμήθεια, κατοχή, μεταφορά ναρκωτικών και παράνομη διαμονή στη χώρα κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Η ιστορική πομπή μεταφοράς των Φαραώ στο νέο μουσείο στο Κάιρο

Κοσμοπλημμύρα στις πλατείες έφερε ο καλός καιρός και η χαλάρωση - Φωτό και βίντεο

Η Μαντόνα ποζάρει μόνο με τα... κοσμήματά της - Φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης