Ο δράστης επιτέθηκε τη στιγμή που το θύμα έβγαινε από το μαγαζί και άρπαξε το ποσό των 1.100 ευρώ που είχε πάνω του
Μάνος Τσαγκαράκης
Ενέδρα σε έναν επιχειρηματίαέστησε ένας άγνωστος που τον περίμενε κρυμμένος να κλείσει το μαγαζί του, στην περιοχή των γουνοποιητικών μονάδων της Καστοριάς κοντά στην έξοδο της Εγνατίας, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης.
Σε απόσταση λίγων μέτρων από την είσοδο του καταστήματος, ο δράστηςεπιτέθηκε πισώπλατα στον επιχειρηματία, τον χτύπησε και του άρπαξε το ποσό των 1.100 ευρώ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα πήγε μόνο του στο νοσοκομείο Καστοριάς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, δεν είδε καθαρά τον άνθρωπο που του επιτέθηκε, αλλά διέκρινε μόνο πως ήταν ένας ψηλός και αδύνατος άνδρας άγνωστης εθνικότητας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται ποιοι γνώριζαν ότι ο επιχειρηματίας θα είχε πάνω του τόσα χρήματα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.