Βόλος: Έκρυβε «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο σπίτι του

Βόλος: Έκρυβε «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο σπίτι του

Βρήκαν «φιξάκια» με ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια - Με σπαθί και σιδερογροθιά φύλαγε την κάνναβη στο Ηράκλειο

Bolos-Hrwini__1_
Είχε σχεδόν... ξεπουλήσει ένας Έλληνας διακινητής, όταν εντοπίστηκε σε μια γειτονιά της πόλης του Βόλου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα «φιξάκι» με ηρωίνη βάρους 0,75 γραμμαρίου. Όμως, τα 100 ευρώ που κατασχέθηκαν πάνω του έδειχναν ότι είχε ήδη εφοδιάσει την «πελατεία» του.

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης και ακολούθησε έρευνα με σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι του, όπου το ειδικά εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε άλλα έξι «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 10,18 γραμμαρίων, ένα πλαστικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,77 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κρυσταλλική ουσία άγνωστης σύστασης βάρους 189 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, 15 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, έναν τρίφτη κάνναβης και μία ζυγαριά. Μετά από αυτά, σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με σπαθί και σιδερογροθιά φύλαγε την κάνναβη

Οι πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός Έλληνα στο Ηράκλειο, όπου βρήκαν μία συσκευασία με 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόρους κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν και 600 ευρώ. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν, ακόμη, στο σπίτι ένα σπαθί και μια σιδερογροθιά κι έτσι ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - ECDC: «Κοκκίνισε», πλέον, όλη η Ελλάδα - Ανέβηκε ο δείκτης θετικότητας 

ΗΠΑ:Ο Μπάιντεν έδωσε τον καφέ του σε δημοσιογράφο-Δείτε βίντεο

Νιγηρία: 31 νεκροί σε επιθέσεις κακοποιών εναντίον χωριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης