«Έσπρωχνε» ναρκωτικά εν μέσω lockdown στη φοιτητική εστία στην Πατησίων

«Έσπρωχνε» ναρκωτικά εν μέσω lockdown στη φοιτητική εστία στην Πατησίων

Ο αλλοδαπός συνελήφθη

peripoliko_1
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας Νιγηριανός ο οποίος κατηγορείται πως πουλούσε ποσότητες κοκαΐνης πέριξ της φοιτητικής εστίας στην ΑΣΟΕΕ, λαμβάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Το protothema.gr παρουσιάζει τη δικογραφία της υπόθεσης για τον αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ να πουλάει ναρκωτικά μέσα σε μπλε νάιλον συσκευασίες.

«Στην υπηρεσία μας προ δεκαπενθημέρου περίπου περιήλθαν πληροφορίες για αλλοδαπό άνδρα υπήκοο Νιγηρίας ο οποίο διαμένει σε πολυκατοικία επί της οδού … στην Αθήνα και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών πέριξ της φοιτητικής εστίας και στη γύρω περιοχή των Πατησίων», τονίζεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας. «Κατόπιν των ανωτέρω αστυνομικοί της υπηρεσίας μας έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την ανωτέρω πολυκατοικία και διαπίστωσαν ότι ο κατηγορούμενος σε καθημερινή βάση αλλά συνήθως τις απογευματινές και βραδινές ώρες εξέρχετο από αυτήν, μετέβαινε σε κοντινές τοποθεσίες όπου συναντούσε άγνωστα άτομα, στα οποία παρέδιδε μπλε νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες πιθανόν ναρκωτική ουσία κοκαΐνη, λαμβάνοντας συγχρόνως μεγάλα χρηματικά ποσό και επέστρεφε πάλι στην πολυκατοικία του».

Το απόγευμα της 3ης Μαρτίου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακινητοποίησαν τον Νιγηριανό έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια έκαναν έρευνα στο διαμέρισμά του παρουσία Εισαγγελέα. Μετά από έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν ζυγαριά ακριβείας, ποσότητα κάνναβης, 37 συσκευασίες κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 555 ευρώ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου Γιάννης Γλύκας και Παναγιώτης Μαριόλης δήλωσαν στο protothema.gr: «Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία χωλαίνει αποδεικτικά, καθώς οι διωκτικές αρχές δεν κατάφεραν να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία, όπως ο νόμος απαιτεί, αλλά κατέφυγαν σε αόριστες εκτιμήσεις. Η ποινική αντιμετώπιση του εντολέως μας θα κυμανθεί στα πλαίσια της εξάρτησης του και πολύ μακριά από το βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο και θα αποδομηθεί».

Οι δικηγόροι 

Γιάννης Γλύκας
glykas

Παναγιώτης Μαριόλης
mariolis
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Προς μετωπική Μητσοτάκης – Τσίπρας για την βία

Ποιοι θα πάρουν τα «κουπόνια» επιδότησης των πάγιων δαπανών

Κορωνοπάρτι «έσπειρε» τον ιό στη Λέρο -Δέκα κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης