Υπεύθυνες εταιρείες, ασφαλείς εργαζόμενοι

Υπεύθυνες εταιρείες, ασφαλείς εργαζόμενοι

Τώρα που οι εταιρείες χρειάζεται να φροντίζουν την ασφάλεια των συνεργατών τους περισσότερο από ποτέ, η Kaizen Gaming (γνωστή για τα brands της Stoiximan και Betano)  έδωσε τη δυνατότητα τηλεργασίας σχεδόν σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, βελτιώνοντας παράλληλα τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα.

main_1

Με χιλιάδες ενεργά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας και τα μέτρα ασφαλείας για την εργασία και τις μετακινήσεις να γίνονται ολοένα και πιο αυστηρά η Kaizen Gaming φρόντισε ανάλογα για την προστασία του προσωπικού της. Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία Gametech εταιρεία όχι μόνο φρόντισε να δώσει τη δυνατότητα τηλεργασίας σχεδόν σε όλους τους εργαζομένους της αλλά παράλληλα βελτίωσε τις συνθήκες με μια σειρά δράσεων.

Η Kaizen Gaming είναι μια εταιρεία που ανέκαθεν προσέφερε παροχές, κίνητρα και προγράμματα που αναπτύσσουν τους συνεργάτες της και εξασφαλίζουν ένα δυνατό κλίμα ομαδικότητας, με οφέλη για όλους σε όλα τα επίπεδα. Πρωταρχικός σκοπός της ήταν, είναι και θα είναι να ανεβαίνει η ομάδα της ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο ψηλά κάθε φορά. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν της εμφάνισης του κορονοϊού, η εταιρεία έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της προχώρησε σε δράσεις που στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, έδωσε τη δυνατότητα τηλεργασίας (από το σπίτι) σε σχεδόν όλο το ανθρώπινο δυναμικό των γραφείων της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκωσία, τη Λισαβόνα, το Βερολίνο και το Βουκουρέστι. Για το σκοπό αυτό παρείχε στους ανθρώπους της τον απαραίτητο εξοπλισμό και διατήρησε μόνο τις ομάδες εκείνες που ήταν υπεύθυνες για την ασφαλή λειτουργία της, ώστε να μπορούν τόσο οι εργαζόμενοί της Kaizen να έχουν πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων, όσο και οι πελάτες της εταιρείας να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες ψυχαγωγίας
Kaizen_gaming_1__2_
Δίπλα στους εργαζομένους όπου και αν βρίσκονται
Από τις πρώτες ημέρες του πρώτου Lockdown, η εταιρεία αποφάσισε να δράσει άμεσα για να στηρίξει και να κρατήσει ενωμένους τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε 6 διαφορετικές χώρες. Λόγω των συνθηκών οι άνθρωποι χάνουν την καθημερινή φυσική διάδραση και επικοινωνία, δεν έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τον παλμό των γραφείων της εταιρείας και χρειάζονται «τόνωση» σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό υλοποιεί ένα ευρύ πλάνο δράσεων, που βασίζονται σε τέσσερις πυλώνες: Communication, Fun & Learning, Health & Support και Teambonding. Προκειμένου λοιπόν να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων της, η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε μήνα ερευνα για να καταγράψει την αποτελεσματικότητα των δράσεων και το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων αλλά και να διαπιστώσει αν χρειάζεται προσθήκη νέων χειρισμών από την πλευρά της.

Νο meeting days
Μέσα από αυτή τη συνεχόμενη αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους της και ως κοινωνός του work life balance, η Kaizen Gaming προχώρησε σε δύο βασικές νέες παροχές στη ζωή των εργαζομένων της που είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι. Πρόκειται για τις δύο no meetings days κάθε μήνα με σκοπό οι εργαζόμενοι να μειώσουν το workload ανενόχλητοι χρησιμοποιώντας τα ακουστικά τους μονο για να ακούσουν μουσική. Ταυτόχρονα έχει θεσπιστεί και συνίσταταιι η μη αποστολή οποιοδήποτε email στο πέρας των επίσημων εργάσιμων ωρών.

Συνεχής ανάπτυξη
Η Kaizen Gaming, που αποτελεί τη μεγαλύτερη Gametech εταιρεία στην Ελλάδα και από τις πλέον ανερχόμενες στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και σε Γερμανία Ρουμανία Πορτογαλία και Βραζιλία με το brand Betano. Συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχύτατα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, έχει καλωσορίσει περισσότερους από 250 νέους συνεργάτες που μεγαλώνουν την ομάδα η οποία ξεπερνά πλέον τους 850 εργαζόμενους. Όπως σημείωσε πρόσφατα η HR director της εταιρείας, Άλεξ Λόη. «Οι άνθρωποί μας είναι ένα αναντικατάστατο κεφάλαιο στο οποίο επενδύουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, είναι εκείνοι που μας διαφοροποιούν και μας κάνουν να στεκόμαστε υπερήφανοι, να ξεχωρίζουμε σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο παγκοσμίως.
Κλείσιμο
Αναμφισβήτητα μια εταιρεία που οι άνθρωποι της λειτουργούν σαν Μια ομάδα και μας κάνει να μην αναζητούμε τους λόγους για τους οποίους το 94% των εργαζομένων της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και ανέδειξε την Kaizen Gaming ως Great place to work.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης