Το ενδεχόμενο να παραταθεί το φετινό σχολικό έτος άφησε ανοιχτό η υφυπουργός ΠαιδείαςΖέττα Μακρήμιλώντας στο Mega, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του υπουργείου είναι να γίνουν κανονικά οιΠανελλαδικές Εξετάσεις.
Σύμφωνα με την κυρία Μακρή, στο τραπέζι των ιθυνόντων του υπουργείου Παιδείας εξετάζεται η παράταση του σχολικού έτους ενώ διευκρίνισε προς το παρόν ότι δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.
«Θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση με βάση τα δεδομένα που θα έχουμε μπροστά μας εκείνη τη στιγμη», υποστήριξε. «Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών. Θέλουμε να επανέλθουν τα παιδιά στη δια ζώσης διδασκαλία», τόνισε ακόμη η κυρία Μακρή.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.