Το ενδεχόμενο να παραταθεί το φετινό σχολικό έτος άφησε ανοιχτό η υφυπουργός ΠαιδείαςΖέττα Μακρήμιλώντας στο Mega, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του υπουργείου είναι να γίνουν κανονικά οιΠανελλαδικές Εξετάσεις.
Σύμφωνα με την κυρία Μακρή, στο τραπέζι των ιθυνόντων του υπουργείου Παιδείας εξετάζεται η παράταση του σχολικού έτους ενώ διευκρίνισε προς το παρόν ότι δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.
«Θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση με βάση τα δεδομένα που θα έχουμε μπροστά μας εκείνη τη στιγμη», υποστήριξε. «Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών. Θέλουμε να επανέλθουν τα παιδιά στη δια ζώσης διδασκαλία», τόνισε ακόμη η κυρία Μακρή.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.