Διονύσης Παναγιωτάκης: Αν «έχει στοιχεία» η Χρυσικού ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, να τα καταθέσει

Διονύσης Παναγιωτάκης: Αν «έχει στοιχεία» η Χρυσικού ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, να τα καταθέσει

Δείτε την ανάρτηση του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, που εμφανίστηκε χθες στην ανακρίτρια ως μάρτυρας προταθείς από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη

panagiotakis-dionisis-action
Απάντηση στην ηθοποιό Δώρα Χρυσικού και στους ισχυρισμούς της ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη το 2015, όπως δηλώνει, δίνει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, με ανάρτηση-ανακοίνωσή του στο Facebook.

Ο σκηνοθέτης, που οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης, υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν φιλοξενούμενος στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της πρώην συζύγου του, Ελένης Κούρκουλα, στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου, σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος, ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, με ανάρτησή της στα social media, υποστηρίζει ωστόσο ότι έχει στοιχεία πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη την περίοδο εκείνη.

dora-xrysikoy_post_facebook


Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, που εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας προταθείς από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, υπογραμμίζει ότι τα στοιχεία που διατείνεται ότι έχει η κυρία Χρυσικού ενδεχομένως αναιρούν τη δική του κατάθεση και την καλεί να τα καταθέσει άμεσα στις Αρχές, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου  δικαιώματός του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση Παναγιωτάκη:

anakoinwsi_panagiwtaki
Κλείσιμο


Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης



Ειδήσεις σήμερα: 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Ανοίγουν στόματα» στο Αρσάκειο - Μπαμπινιώτης: Να κληθούν όλοι στον εισαγγελέα

Παράταση lockdown στην Αττική κατά μία εβδομάδα εισηγούνται οι ειδικοί

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν εγκαταλείψαμε τα ανάκτορα, αλλά έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου μακριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης