Δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ από πολίτες που χρησιμοποιούν συσκευές οξυγόνου στο σπίτι
Το ΕΚΑΒ έχει παρέμβει σε τουλάχιστον 13 περιπτώσεις - Με γεννήτριες λειτουργεί το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας
Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ από πολίτες που χρησιμοποιούν συσκευές οξυγόνου κατ' οίκον.
Λόγω της διακοπής ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου, οι πολίτες ζητούν τη βοήθεια του ΕΚΑΒ ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των συσκευών οξυγόνου και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.
Ήδη το ΕΚΑΒ έχει επιληφθεί 13 τέτοιων συμβάντων και τον συντονιστικό κέντρο του παραμένει σε ετοιμότητα για την Αττική και την Πελλοπόνησο.
Τέλος, το Νοσοκομείο της Νίκαιας λειτουργεί με εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης (γεννήτριες) ενώ καταβάλεται προσπάθεια από την ΔΕΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδοτησης του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.