Εν μέσω διασποράς του κορωνοϊού και αυστηροποίησης των μέτρων νέο κορωνο-πάρτιδημιουργεί προβληματισμό.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετέχοντες του πάρτι, αποφάσισαν να πηδήξουν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος σε διπλανό μπαλκόνι, για να μην πληρώσουν πρόστιμο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το πάρτι γινόταν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέσα στο οποίο βρίσκονταν 8 άτομα, ηλικίας 25 με 30 ετών.
Το διαμέρισμα μάλιστα, βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της ΝΔ.
Από το θόρυβο που προκλήθηκε λόγω του πάρτι και τη δυνατή μουσική, γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.
Όταν πήγαν οι αστυνομικοί εκεί, o ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έβγαλε στο μπαλκόνι δύο κοπέλες με σκοπό να πηδήξουν στο διπλανό μπαλκόνι για να γλιτώσουν το πρόστιμο.
Τελικά και οι οκτώ παρευρισκόμενοι πλήρωσαν από 300 ευρώ πρόστιμο ο καθένας ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θα πληρώσει 3.000 ευρώ.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.