Δύο νέα κορωνοπάρτιδιοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη από νεαρούς.
Tο πρώτο, πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 23:30 κι εκεί εντόπισαν τον 30χρονο διοργανωτή στον οποίο φόρεσαν χειροπέδες.
Ο άντρας θα κληθεί να πληρώσει και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι 9 συμμετέχοντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη της αστυνομίας.
Το δεύτερο πάρτι εν μέσω lockdown έγινε στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον 26χρονο διοργανωτή, στον οποίο κι επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους τέσσερις συμμετέχοντες στη συνάθροιση.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.