Μυστήριο με αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε σε οροφή ταξί στο Μενίδι.
Χθες το απόγευμα, στις 20:20, 42χρονος οδηγός ταξί που εκινείτο στη συμβολή των οδών Αρχαίου Θεάτρου και Εθνικής Αντιστάσεως, άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο.
Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα και βγαίνοντας έξω διαπίστωσε ότι στην οροφή του ταξί είχε καρφωθεί μια σφαίρα. Έντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία και κλιμάκιο που έφθασε στο σημείο περισυνέλεξε τη βολίδα και μετεφέρθη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.
Πιθανότατα πρόκειται για σφαίρα που προέρχεται από άσκοπους πυροβολισμούς καθώς στην περιοχή υπάρχουν συνεχώς καταγγελίες για τέτοια συμβάντα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης, μιλώντας στο protothema.gr, εκπέμπει sos για την κατάσταση στη Δυτική Αττική. Η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη παρά τις διαβεβαιώσεις για νόμο και τάξη.
«Εκμπέμπουμε sos και ζητάμε ενισχύσεις. Τα τμήματα ειναι άδεια την ίδια ωρα που τα «επίσημα» και άλλες υπηρεσίες «καβάντζες» είναι γεμάτες απο συναδέλφους».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.