Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα και σύλληψη του γαμπρού σε γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα και σύλληψη του γαμπρού σε γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο

Αρκετοί καλεσμένοι πρόλαβαν να διαφύγουν - Ο συλληφθείς και μέλλων γαμπρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα – Ακυρώθηκε πρόστιμο σε γιατρό

elegxoi_elas3
Επεισοδιακό ήταν ένα γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, που έληξε μάλλον άδοξα, αφού ο μέλλων γαμπρός συνελήφθη ως διοργανωτής και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε καλεσμένους.

Το γλέντι έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας, που διαπίστωσε ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Στον γαμπρό επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σε έξι καλεσμένους πρόστιμα από 300 ευρώ στον καθένα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι μετέχοντες στο γλέντι ήταν περισσότεροι. Ωστόσο πρόλαβαν να αποχωρήσουν στη θέα των αστυνομικών. Ο γαμπρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε δικηγόρο

Παράλληλα, διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε σε δικηγόρο, που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν τήρησε τα προβλεπόμενα μέτρα στα επαγγελματικά ραντεβού. Τη στιγμή του ελέγχου, βρέθηκαν στο γραφείο του περισσότεροι πελάτες απ’ όσους επιτρέπει ο νόμος. Πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους πελάτες.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία γνωστοποίησε ότι διεγράφη πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο της Βέροιας και, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν είχε μαζί του τα προβλεπόμενα έγγραφα μετακίνησης. Ο ίδιος προσέφυγε κατά του προστίμου και η ένσταση έγινε δεκτή. Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έτος ορόσημο» για το Κτηματολόγιο το 2021, ξεκινούν οι δηλώσεις σε νέες περιοχές

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που κατέστρεψε εκατοντάδες εμβόλια: Πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης