Λουτράκι: Νεαροί διέρρηξαν επτά οχήματα

Λουτράκι: Νεαροί διέρρηξαν επτά οχήματα

Άρπαξαν χρήματα, ένα ζευγάρι γυαλιά και μια ηλεκτρονική συσκευή

peripoliko
Την ώρα που όλοι βρίσκονταν στα σπίτια τους γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα, δυο νεαροί «αλώνιζαν» στους δρόμους του Λουτρακίου αναζητώντας σταθμευμένα οχήματα που να είχαν μέσα χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να τα διαρρήξουν.

Στις μετακινήσεις τους στην περιοχή παρά την απαγόρευση, δεν έγιναν αντιληπτοί κι έτσι διέπραξαν συνολικά τέσσερις διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε οχήματα, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, ένα ζευγάρι γυαλιά και μια ηλεκτρονική συσκευή. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων τους κατέγραψαν.

Μελετώντας τα πλάνα, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν ύστερα από έρευνα να ταυτοποιήσουν έναν 24χρονο Έλληνα και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Ειδήσεις σήμερα:  

Ανησυχούν οι ειδικοί λόγω γιορτών: 140 ασθενείς εισήχθησαν χθες στα νοσοκομεία

Τροχαίο στη Λάρισα: «Θέλουμε την αλήθεια» λέει η οικογένεια της 19χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή την Πρωτοχρονιά

Αγωνία για τον διοικητή του Θριασίου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης