Έφερε από την Τουρκία δέκα πιστόλια και 8.000 ναρκωτικά χάπια!

Έφερε από την Τουρκία δέκα πιστόλια και 8.000 ναρκωτικά χάπια!

Έπεσε στην παγίδα των αστυνομικών και συνελήφθη

Evros-opla-xapia
Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, ένα από τα μέλη εγκληματικού κυκλώματος που εδρεύει στην Τουρκία και εισάγει όπλα και ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής με μια εικονική «παραγγελία».

Έπειτα από έρευνες για την δράση του κυκλώματος, ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον αγοραστή έκλεισε ραντεβού με έναν Σύρο που κατοικεί στην Τουρκία για την αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας όπλων και ναρκωτικών χαπιών. Εκείνος πέρασε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία και συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή της Γεμιστής στις όχθες του Έβρου.

Μόλις πούλησε στον αστυνομικό 8.000 ναρκωτικά χάπια, δέκα πιστόλια και έξι φυσίγγια έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ και παρέλαβε τα χρήματα που είχαν προσημειωθεί, ο αλλοδαπός συνελήφθη. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση όπλων και ναρκωτικών στη χώρα και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με τον ίδιο τρόπο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής στις 25 Νοεμβρίου, είχαν παγιδεύσει άλλον έναν αλλοδαπό που εμπλέκεται στο παράνομο εμπόριο και του παρήγγειλαν όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά χάπια και του πέρασαν χειροπέδες όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού που του έκλεισαν στην περιοχή του Φυλακτού Έβρου. Τότε, είχαν κατασχεθεί οκτώ πιστόλια, 25 φυσίγγια και 470 ναρκωτικά τα οποία θα πωλούσε έναντι 6.000 ευρώ στον υποψήφιο αγοραστή.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης