Την υπόθεση πολίτη από τη Ροδόπη που παρακαλούσε να μην του κόψουν το ρεύμαγια να κάνει μάθημα το παιδί του επικαλέστηκε στο Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο συγκεκριμένος πολίτης αφού δημιούργησε χρέος περίπου 9.000 ευρώ, πήγε διαδοχικά σε άλλες δύο εταιρείες και τελικά ήταν η τρίτη κατά σειρά εταιρεία- και όχι η ΔΕΗ που του έκοψε το ρεύμα.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.