Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια - Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια - Ένας τραυματίας

Συναγερμός στην Αστυνομία - Τρεις Αλβανοί φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση -  Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να έγιναν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

iakovatvn
Ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια.  Ο τραυματίας είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην οδό Νικοπόλεως και εντοπίσθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλους άντρες.

Βίντεο αυτοκίνητο με τραυματία


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στις 20:00, στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Κορθίου, έπεσαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο περιστατικό εμπλέκονται τρεις Αλβανοί.

Στην εξέλιξη του περιστατικού, ο ένας εκ των εμπλεκόμενων, που βρέθηκε να επιβαίνει στο αυτοκίνητο με τους άλλους μεταφέρεθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ είχε χτυπηθεί στην πλάτη. 

Patisia


Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδο Πατησίων και Ιακωβάτων.

Τρεις επιβατες βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα πυρά.  Το όχημα σταμάτησε και οι δυο από τους τρεις επιχείρησαν να φυγουν, όμως έγιναν αντιληπτοί από μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν τον δρόμο και συνέλαβαν τους τρεις άντρες.

Κλείσιμο
Οι άντρες που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να δώσουν καταθέσεις. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια πυροβολισμών, ενώ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το περιστατικό να σημειώθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 639 νέα κρούσματα - 62 θάνατοι

Τζον Λε Καρρέ: O κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο δεν είναι πια εδώ

Άνοιξε η πλατφόρμα για επανένταξη στις 100 – 120 δόσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης