Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντικείμενο της επικοινωνίας τους ήταν ο τρόπος λειτουργίας των ναών στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Οι ανακοινώσεις ωστόσο, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του lockdown οι Θείες Λειτουργίες γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών.
Το αφιέρωμα Ίσον Λοβ του Vodafone TV για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, περιλαμβάνει εμβληματικές ταινίες και σειρές γεμάτες πάθος, συγκίνηση και φαντασία.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός