Τραγικό τέλος είχε ένας νέος άνθρωπος σε περιοχή της Ζακύνθου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ένα σμήνος μελισσών και τα δεκάδες τσιμπήματα του προκάλεσαν αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πριν φτάσει στο νοσοκομείο!
Θύμα του τραγικού συμβάντος ήταν ένας 48χρονος κάτοικος της κοινότητας Ρομιρίου, τον οποίο τα συγγενικά του πρόσωπα έβαλαν αμέσως σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου. Μάλιστα, ένα περιπολικό προηγήθηκε ανοίγοντας δρόμο για να φτάσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα.
Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, ο 48χρονος εισήχθη αμέσως στα Επείγοντα, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους συγγενείς του να βυθίζονται στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους