Πατέρας Παύλου Φύσσα: Αισθάνομαι δικαιωμένος, αλλά η απώλεια παραμένει απώλεια
«Βασανιστικό» χαρακτήρισε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, το χρονικό διάστημα που κράτησε η δίκη - «Η οργή μου ποτέ δεν θα περάσει για τον δολοφόνο» πρόσθεσε
«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, αλλά όταν επιστρέφεις σπίτι και η πόρτα κλείνει, η απώλεια παραμένει απώλεια και αυτό δεν περνά» δήλωσε στο Α' Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης.
Εξήγησε ότι ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν, αλλά και την οικογένεια του να βλέπουν τους κατηγορούμενους να είναι σπίτι τους. «Ειδικά ο δολοφόνος του Παύλου. Η οργή μου ποτέ δεν θα περάσει. Δεν μου φτάνουν τα ισόβια. Θα ήθελα κάτι παραπάνω» είπε.
Μιλώντας για την συμπαράσταση του κόσμου το διάστημα αυτό, αλλά και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, εξέφρασε την άποψη ότι η φυλάκιση του Ρουπακιά, αλλά και των άλλων χρυσαυγιτών θα είναι ένα δυνατό μήνυμα για όσους πίστεψαν σε αυτή την οργάνωση και πήραν λάθος δρόμο.Χρειάζεται όμως και η παιδεία για να παραμείνει το μήνυμα αυτό ισχυρό, είπε.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»