Κοζάνη: Είχε πλούσια συγκομιδή από δυο οικιακά χασισόδεντρα

Κοζάνη: Είχε πλούσια συγκομιδή από δυο οικιακά χασισόδεντρα

Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Kozani-kannabi
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων, έγινε αιφνιδιαστική έρευνα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Εορδαίας στο σπίτι ενός 55χρονου χασισοκαλλιεργητή σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν μόνο δυο δενδρύλλια αλλά και η αρκετά πλούσια συγκομιδή του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,40 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν, αλλά στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 307 γραμμαρίων, φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 400 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο ένοικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, λόγω της ζυγαριάς που βρέθηκε.

Η ηρωίνη αποκάλυψε τα χασισόδεντρα

Σε μπλόκο της Τροχαίας έπεσε ένας οδηγός σε περιοχή της Χαλκιδικής και κατά τον έλεγχο του οχήματός βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρων, μέσα στο οποίο έκρυβε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,5 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια Πολυγύρου για προανάκριση.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του οδηγού, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε και δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κακοκαιρία σάρωσε Λέσβο, δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο - Τι περιμένουμε για σήμερα (βίντεο)

«Φουντώνουν» οι καταλήψεις - Μεγαλώνει η λίστα των κλειστών σχολείων λόγω κορωνοϊού

Έρχονται επιχορηγήσεις 20.000 ευρώ για επιχειρήσεις της Αττικής - Ποιοι θα ωφεληθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης