Μυτιλήνη: Κλειστό το Πρωτοδικείο λόγω επαφής εργαζομένων με δικηγόρο με κορωνοϊό
Το δικαστήριο της Μυτιλήνης θα μείνει κλειστό μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου – Δικηγόρος διαγνώστηκε θετικός στη νόσο – Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων
«Λουκέτο» από σήμερα έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου βάζει το δικαστήριο της Μυτιλήνης.
Το «λουκέτο» μπήκε μετά τη διάγνωση δικηγόρου με κορωνοϊό. Η μεγάλη πλειονότητα των υπαλλήλων του Πρωτοδικείου, των υπαλλήλων των συστεγαζόμενων στο Δικαστικό Μέγαρο υπηρεσιών, δικηγόρων και των υπηρετούντων λειτουργών της Δικαιοσύνης ιχνηλατήθηκαν ως πιθανές επαφές του.
Σήμερα στο χώρο του δικαστικού μεγάρου πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, λήψη δειγμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν διασπορά του ιού.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή