Καστοριά: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το κρησφύγετο με τις ρουκέτες και τα καλάσνικοφ

Καστοριά: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το κρησφύγετο με τις ρουκέτες και τα καλάσνικοφ

Έγκλειστος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και αρχαιοκαπηλίας ο ιδιοκτήτης του χώρου

kastoria1
Έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και αρχαιοκαπηλίας, είναι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του χώρου στην Καστοριά, όπου την Παρασκευή (11/9) η αστυνομία εντόπισε θαμμένες μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, τα ευρήματα σχετίζονται με την υπόθεση (από το 2016) σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά.

Το οπλοστάσιο εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (περιοχή Γκιόλε), στην Καστοριά. 

ανεύρεση θαμμένου πολεμικού υλικού σε περιοχή της Καστοριάς


Κλείσιμο
Κατά την αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν τα Τμήματα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και συνέδραμε η 122 Ομάδα Ναρκαλιείας / Τ.Ε.Ν.Ξ. του Στρατού Ξηράς, βρέθηκαν θαμμένα σε περιφραγμένο χώρο υπαίθριας επιχείρησης και κατασχέθηκαν: αντιαρματικό ρουκετοβόλο (RPG), 16 κεφαλές αντιαρματικού ρουκετοβόλου (RPG), 79 αμυντικές χειροβομβίδες και επιθετική χειροβομβίδα, 3 πολεμικά τυφέκια τύπου KALASHNIKOV, 2 υποπολυβόλα, τύπου type- 50, 4 γεμιστήρες υποπολυβόλων, τύπου type- 50, 25.920 φυσίγγια, 80 πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδων, 16 συσκευασίες προωθητικής ύλης γεμίσματος αντιαρματικού ρουκετοβόλου (RPG) και 9 κυλινδρικά δακτυλίδια ελάσματος κεφαλής αντιαρματικού ρουκετοβόλου (RPG).

kastoria2
kastoria3
kastoria4


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, εξετάζεται τόσο ο ακριβής τρόπος και χρόνος προμήθειας του οπλισμού, όσο και η ενδεχόμενη συμμετοχή συνεργών του ιδιοκτήτη του χώρου. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ειδήσεις σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης: Ανακοινώσεις για μειώσεις φόρων, εισφορών και ενίσχυσης της άμυνας

Έφοδος της αστυνομίας σε καταστήματα στο Ίλιον - Λουκέτα σε δυο που σέρβιραν αλκοόλ μετά τις 12

Έτσι θα ανοίξουν τη Δευτέρα τα σχολεία - Βήμα-βήμα η διαδικασία της πρώτης ημέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης