Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμούβρίσκεται 19χρονος σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Κρήτης, ύστερα από καταγγελία στην οποία προχώρησε ανήλικη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος από την Αλβανία και η ανήλικη Ελληνίδα, συναντήθηκαν σε σχολείο της περιοχής τους όπου εκεί, σύμφωνα με την ανήλικη, ο 19χρονος τη βίασε.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, την Πέμπτη, στην Αστυνομία και άμεσα ο νεαρός συνελήφθη.
Από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη θέληση της ανήλικης με την οποία όπως είπε, διατηρούν σχέση.
Ο 19χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας