Τέλος εποχής για την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.
Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή 9 Αυγούστου. Οι χαμηλές κυκλοφορίες είχαν οδηγήσει ήδη στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού Έθνους.
Η ιστορική εφημερίδα από τον Ιούλιο του 2017 είχε περάσει στην ιδιοκτησία του ομίλου Dimera, συμφερόντων τουΙβάν Σαββίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο ψηφιακό Μέσο.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.