Τέλος εποχής για την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.
Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή 9 Αυγούστου. Οι χαμηλές κυκλοφορίες είχαν οδηγήσει ήδη στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού Έθνους.
Η ιστορική εφημερίδα από τον Ιούλιο του 2017 είχε περάσει στην ιδιοκτησία του ομίλου Dimera, συμφερόντων τουΙβάν Σαββίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο ψηφιακό Μέσο.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.