Τέλος εποχής για την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.
Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή 9 Αυγούστου. Οι χαμηλές κυκλοφορίες είχαν οδηγήσει ήδη στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού Έθνους.
Η ιστορική εφημερίδα από τον Ιούλιο του 2017 είχε περάσει στην ιδιοκτησία του ομίλου Dimera, συμφερόντων τουΙβάν Σαββίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο ψηφιακό Μέσο.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας