Τραγωδία στην Ευρυτανία: 65χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο που έκοψαν υλοτόμοι
Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου υπέκυψε λίγο αργότερα
Παγίδα θανάτου αποδείχτηκε το γνωστό μονοπάτι που οδηγούσε σε χώρο εργασιών υλοτομίας, για 65χρονο στο Στεφάνι Ευρυτανίας.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος άνδρας, το απόγευμα της Πέμπτης καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου που είχε κοπεί νωρίτερα από τους υλοτόμους.
Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου υπέκυψε λίγο αργότερα.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών