Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγία δράσεως τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας

Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγία δράσεως τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας

Η Επιτροπή συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολη την Ελλάδα και απευθύνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φορείς και ιδιώτες που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως

epitropi2
Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», στα πλαίσια του συντονισμού ενός συνολικού προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμβολικής επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολη την Ελλάδα.

Επιλέγονται για τις επισκέψεις της μέρη με αυξημένο ιστορικό βάρος και συναισθηματικό φορτίο, μέσω των οποίων επιχειρείται να αναδειχθουν τα στοιχεία εκείνα της Επανάστασης που έχουν εντυπωθεί στη λαϊκή συνείδηση και συγκινούν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Ιδιαίτερα πετυχημένες κρίνονται από την Επιτροπή οι επαφές με τους τοπικούς φορείς, καθώς επενδύει πολλά στη συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση μια και πολλές δράσεις θα υλοποιηθούν μέσω αυτής. Η πιο πρόσφατη επίσκεψη έγινε στα Χανιά όπου η προεδρος και μελη της Επιτροπής ξεναγήθηκαν στην οικία-μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα και απέδωσαν φόρος τιμής στους Τάφους των Βενιζέλων. Μέχρι το τέλος Ιουλίου οι περιοδείες θα συνεχιστουν με στόχο η υπόθεση της επετείου των 200 χρόνων να γίνει κτήμα κάθε γωνιάς της χώρας.

epitropi1


Παράλληλα η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» απευθύνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φορείς και ιδιώτες που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως, τοπικού ή πανελλαδικού χαρακτήρα. Ως γνωστον η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δεν τυγχάνει κρατικής χρηματοδότησης. Η επιλογή της δράσης ή των δράσεων θα γίνει από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί σε αυτην μέσω της ειδικά διαμορφωμένης για αυτόν τον σκοπό ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ως θεσμικό όργανο, όμως, του συντονισμού των επετειακών εορτασμών, η Επιτροπή αναζητά το ενδιαφέρον φορέων ή ιδιωτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη χρηματοδότηση δράσεως ή δράσεων στον τόπο τους ή πανελλαδικά.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι οι χορηγίες αποτελούν το βασικό πόρο για την υλοποίηση των δράσεων και των εκδηλώσεων που προτείνει ή υποστηρίζει η Επιτροπή προκειμένου αυτές να καλύψουν το μεγαλύτερο δυνατό γεωγραφικό εύρος και να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό email στο sponsors@greece2021.gr έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια νηπιαγωγεία και δημοτικά συγχωνεύονται και καταργούνται

54χρονος «μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 3.000 ευρώ

Ο κορωνοϊός μας γέμισε φόβο: Γιατί οι Έλληνες ζήτησαν βοήθεια από τους ειδικούς της ψυχικής υγειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης