Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η εκδήλωση κατοίκων στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, εν όψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ωστόσο δέχθηκε επίθεση από ομάδα «μπαχαλάκηδων», οι οποίοι του πέταξαν καφέδες και νερά.
Ο κ. Μπακογιάννης, μαζί με την αστυνομική συνοδεία, αποχώρησε από το σημείο, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αποδοκίμασαν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων.
Κλείσιμο
«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα» έγραψε αργότερα στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.