Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη περιοχή του Κολοβρέχτη Ψαχνών, στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ένας ναερός οδηγός, ο οποίος ήταν αθλητής του μπάσκετ, έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στον υγροβιότοπο.
Πρόκειται για τον 23χρονο μπασκετμπολίστα Νίκο - Ραφαήλ Σκεμπέ που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ
Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματος.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).