Αέρας ανανέωσης

Αέρας ανανέωσης

Καθαρός, φρέσκος, αναζωογονητικός αέρας σαν να βρίσκεσαι στην πλαγιά ενός βουνού ή μέσα σε ένα ελατοδάσος. Οι προτάσεις της DAIKIN για το καθαρισμό και την ύγρανση της οικιακής ατμόσφαιρας είναι ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στα ιδανικά της Φύσης.

daikin
Σε μια εποχή που η ανάγκη για καθημερινή ευεξία αλλά και ένα περιβάλλον πραγματικά καθαρό, απαλλαγμένο από μικρόβια και ρύπους, μεταφέρεται στο σπίτι, η σημασία του «καθαρού αέρα», λαμβάνει ένα καινούριο νόημα και αναδεικνύεται πιο κομβική από ποτέ. H Daikin, πάντα με καινοτόμες και εξελιγμένες προτάσεις στον κλιματισμό, πρωτοπορεί στον συγκεκριμένο τομέα με τη φορητή συσκευή ύγρανσης και καθαρισμού αέρα MCK55W, που δημιουργεί ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας.

Χάρις στη μοναδική διπλή μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιεί, εξωτερικά με ενεργή εκκένωση ιόντων πλάσματος και εσωτερικά αποσυνθέτοντας τους ρυπαντές, επιτυγχάνει τον καθαρισμό του αέρα από μύκητες, αλλεργιογόνα και βακτήρια, ενώ κατακρατεί τα λεπτά σωματίδια σκόνης.

1200x628-02


Μέσα στην κομψή, μοντέρνα και συμπαγής σχεδιαστικά συσκευή κρύβεται ένα εξελιγμένο σύστημα που στην καρδιά του βρίσκεται μια ενεργή μονάδα ιόντων παραγωγής πλάσματος που λειτουργεί εξυγιαντικά για την ατμόσφαιρα του χώρου. Η μονάδα πλαισιώνεται από τριπλό αισθητήρα για ανίχνευση της ρύπανσης του αέρα, ένα φίλτρο ύγρανσης, ένα αποσμητικό φίλτρο που απορροφά τις οσμές, ένα φίλτρο κατακράτησης σκόνης, προφίλτρα για μεγαλύτερα σωματίδια, αλλά και μια μονάδα streamer που αποσυνθέτει τις βλαβερές ουσίες. Είναι εξόχως χαρακτηριστικό ότι το ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA που διαθέτει απομακρύνει το 99,97% των λεπτών, αόρατων σωματιδίων ως 0,3 μm και δεν φράζει, καθώς οι ίδιες οι ίνες του φίλτρου φορτίζονται συνεχώς ηλεκτροστατικά και συλλέγουν τους ρύπους. To MCK55W μπορεί να εξυπηρετήσει έναν χώρο μέχρι 41 τ.μ. για καθαρισμό αέρα, και μέχρι 23 τ.μ. για ύγρανση -ασφαλώς υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες, ταυτόχρονα.

Ποια είναι όμως τα οφέλη της σωστής ύγρανσης για τον ανθρώπινο οργανισμό; Κατά βάση προστατεύει από την ξηρή ατμόσφαιρα, η οποία προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα, το λαιμό και τη μύτη. Παράλληλα, προφυλάσσει από ιούς διατηρώντας την υγρασία του δωματίου στα κατάλληλα επίπεδα και εξαλείφει τα βακτήρια στο φίλτρο της ύγρανσης.

Κλείσιμο
Πέραν της τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας της συσκευής, η πρωτοπόρος αυτή πρόταση της DAIKIN είναι εντελώς αθόρυβη, ενώ το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα ως προς την κατανάλωση ενέργειας ελάχιστο. Με μικρό βάρος και μικρές διαστάσεις (ύψος 70 εκ.) αποτελεί μια όμορφη αισθητική παρέμβαση στο χώρο που αλλάζει πλήρως την ατμόσφαιρα, αλλά και την εμπειρία της καθημερινότητας στο σπίτι. Η, δε, μικρότερη έκδοση MC55W, που εστιάζει αποκλειστικά στον καθαρισμό του αέρα, διαθέτει όλα τα παραπάνω εκτός της λειτουργίας της ύγρανσης.

1200x628-04


Στην προμετωπίδα της ιαπωνικής τεχνογνωσίας, η DAIKIN είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένων λύσεων κλιματισμού με στόχο τη δημιουργία άνετων και βιώσιμων εσωτερικών χώρων για όλους τους ανθρώπους, σε κάθε περιοχή του κόσμου. Και καθώς ο αέρας είναι απαραίτητος για την ύπαρξή μας, τόσο ο ρόλος της στην προστασία του γίνεται όλο και μεγαλύτερος…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης