Δολοφονία στον Εύοσμο: Προφυλακίστηκαν η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου

Δολοφονία στον Εύοσμο: Προφυλακίστηκαν η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου

Τι ανέφεραν οι δυο γυναίκες κατά την απολογία τους

dikastirio_evosmos
Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, η 45χρονη μάνα και η 18χρονη κόρη οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο γυναίκες ανέφεραν ότι το θύμα τις κακοποιούσε και αυτή η συμπεριφορά όπλισε το χέρι τους, ενώ ισχυρίστηκαν ότι βίαζε την κόρη από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, η 45χρονη ισχυρίστηκε τα εξής: «Δεν γνώριζα. Η κόρη μου δεν με είχε ενημερώσει ποτέ. Τα χαράματα εκείνης της ημέρας έμαθα τι γίνεται και για την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος στο μαρτύριο της».

Η κόρη φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι: «Είμαι θύμα βιασμού από την Β’ Γυμνασίου μέχρι την Τετάρτη. Με βίαζε τακτικά, όταν έλειπε η μητέρα μου».

Η 18χρονη, η οποία φέρεται ότι είναι πρωταθλήτρια του Kickboxing, κατάφερε 21 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο του πατέρα της, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ. Η έτερη κατηγορούμενη- πρώην σύζυγος του θύματος η οποία φέρεται ότι συμμετείχε ενεργά στο έγκλημα, κατά την προανάκριση, ανέφερε ότι η κόρη τους δεν σταματούσε να τον μαχαιρώνει ακόμη και όταν αυτός πέθανε.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης στράφηκαν από την αρχή στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος για να προχωρήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιος του, ο οποίος ειδοποίησε αρχικά τη μητέρα του και στη συνέχεια την Αστυνομία. Κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έφερε 21 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Ο θάνατος επήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία συνεπεία τρώσης καρωτίδων και τραχήλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: GRTimes

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Αισιόδοξα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε όταν έπεσε από καρότσα αγροτικού

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Πιερία: «Σήκωσαν» τρία χρηματοκιβώτια με 200.000 ευρώ και κοσμήματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης