20 νέα κρούσματα κορωνοϊού - Τα 15 στην περιοχή της Ξάνθης
Τέσσερα ακόμη κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική - Δείτε την ανακοίνωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο από τον ΕΟΔΥ-Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.088 - Κανένας νέος θάνατος
Είκοσι νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.088, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.
Τα τέσσερα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 16 στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και συγκεκριμένα στον Δήμο Μύκης.
692 (22.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1752 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
14 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 6 (42.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 78.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι70 ετών και άνω. 115 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, δεν έχουμε κανένα νέο καταγεγραμμένο θάνατο και παραμένουμε στους 183 θανάτους συνολικά στη χώρα. 56 (30.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Δείτε ΕΔΩ τη σημερινή επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.