Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που συνελήφθη - Συντριπτικά τα στοιχεία σε βάρος της

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που συνελήφθη - Συντριπτικά τα στοιχεία σε βάρος της

Η προσαγωγή της 35χρονης μετατράπηκε σε σύλληψη - Η γυναίκα δεν έχει ομολογήσει - Προηγήθηκε έρευνα και στο σπίτι της όπου βρέθηκε μια περούκα και μια τηλεκάρτα που τη «δένει» με την επίθεση

vitrioli-kallithea-ypopti-thima
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου.

Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η οικογένειά της έχει έρθει σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της.

kexagioglou-sakis


Νωρίτερα, και  σύντροφος της 35χρονης είχε κληθεί   στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να δώσει στους αστυνομικούς στοιχεία που από τη μία έχουν να κάνουν με τη σχέση του με την κατηγορούμενη  και από την άλλη λεπτομέρειες για την επαφή του με την 34χρονη Ιωάννα.

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της φίλης του

Φέρεται δε να είπε ότι η ύποπτη πίστευε ότι για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωρούσε οφειλόταν στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο. 

Τι ψάχνει η αστυνομία

Η αστυνομία νωρίτερα είχε κάνει έρευνα  στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη σήμερα το πρωί ως η βασική ύποπτη  για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο στο σπίτι της το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό αναζητώντας επιπλέον στοιχεία.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα για την οποία εκτιμούν ότι ήταν αυτή που έδωσε το βιτριόλι στη μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε στις 20 Μαΐου.


Βιτριολι2
Βιτρολι3


Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στην κατηγούμενη

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα, στοιχεία που θεωρούνται «κλειδιά» για την υπόθεση.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε με την 34χρονη και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Βιτριολι7
Βιτριολι9


Δείτε βίντεο: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που συνελήφθη - Συντριπτικά τα στοιχεία σε βάρος της
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που συνελήφθη - Συντριπτικά τα στοιχεία σε βάρος της


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Κλήθηκε και ο σύντροφος της 35χρονης - «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Ο Ερντογάν φτιάχνει πολιτοφυλακή, προειδοποιούν οι επικριτές του

Άλιμος: Πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο δύο μηνών στο μπιτς μπαρ μετά τα πάρτι «συνωστισμού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης