Δεν πήγε όπως τα είχαν σχεδιάσει διαρρήκτες στη Νέα Σμύρνη. Το απόγευμα της Κυριακής και ενώ επέστρεψαν σπίτι τους οι ένοικοι ενός διαμερίσματος, κατάλαβαν ότι μέσα ήταν διαρρήκτες. Αμέσως κλείδωσαν της πόρτες και οι διαρρήκτες εγκλωβίστηκαν στο διαμέρισμα.
Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφύγουν, πήδηξαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.
Όμως η ατυχία είχε συνέχεια. Τους είδε ένας γείτονας που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του και υπέδειξε στους αστυνομικούς που ήταν οι δράστες με αποτέλεσμα ο ένας να συλληφθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Γεωργιανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν χρυσαφικά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.