Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη φάση του επιχειρησιακού σχεδίου «Σχέδιο Ημέρα 0- Ημέρα 7- Ημέρα 14» στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, καθώς σήμερα είναι η έβδομη μέρα από όταν ξεκίνησε η μαζική δειγματοληψία στον οικισμό των Ρομά, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Επτά συνεργεία του ΕΟΔΥ βρίσκονται αυτή την ώρα στον οικισμό και αναμένονται άλλα τρία προκειμένου να ληφθούν όσο περισσότερα δείγματα γίνεται.
Στο σημείο βρίσκεται ο κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, καθηγητής υγιεινής και επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας, κ. Βασίλης Καλομπάτσιος.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.