Άρση μέτρων: Δείτε τον απίστευτο χθεσινοβραδινό συνωστισμό στη πλατεία Βαρνάβα

Άρση μέτρων: Δείτε τον απίστευτο χθεσινοβραδινό συνωστισμό στη πλατεία Βαρνάβα

Ο φακός του protothema.gr καταγράφει τη μάζα που συνωστίστηκε στη πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, χθες το βράδυ χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο

varnava-3
Εικόνες που μιλούν από μόνες τους. Χωρίς ρετουσάρισμα και ειδικά οπτικά εφέ ώστε να μεγεθύνουν το μέγεθος του προβλήματος που ανέκυψε με τις συναθροίσεις στις πλατείες. Ο φακός του protothema.gr καταγράφει τη μάζα που συνωστίστηκε στη πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, χθες το βράδυ χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.

Ίσως επειδή δυο τουλάχιστον μαγαζιά λειτουργούν εδώ και μερικές μέρες ως take away προσφέροντας αλκοόλ στο ποτήρι ενώ ήταν ανοιχτό και το διπλανό περίπτερο αλλά και ένα μικρό σούπερ μάρκετ. Πέντε ευρώ το φρόζεν ντάκιουρι αλλά η μάζα προτιμά μπύρα από το περίπτερο με 1 ευρώ. Στον πυρήνα της πλατείας περίπου 200 νεολαίοι από 17 έως 20 ετών και περιμετρικά οι θαμώνες των μπαρ, συγκριτικά λιγότεροι τηρώντας τουλάχιστον τις αποστάσεις. Το μείγμα ωστόσο είναι εκρηκτικό. Ένα κρούσμα να βρεθεί ανάμεσα τους και το φυτίλι της υγειονομικής βόμβας άναψε για τα καλά.

Συνωστισμός


Η δημοτική Αρχή, απούσα. Το ίδιο και η Αστυνομία, με το Α.Τ Παγκρατίου σε απόσταση ούτε πέντε λεπτών μακριά. Οι κάτοικοι, απορούν. Μέχρι την καραντίνα η αστυνομία έκανε τρεις και τέσσερις επισκέψεις καθημερινά, σήμερα, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα περιπολικό. Να έφυγε ο ιός; Δύσκολο, απαντούν οι επιστήμονες, αλλά ποιος τους ακούει.

Τα ατίθασα νιάτα που δεν υπολογίζουν και συγχρωτίζονται δίχως αύριο; Κρίμα για τις προσπάθειες που καταβάλουν τις τελευταίες μέρες οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και στην διασκέδαση για να πείσουν κυβέρνηση και επιστήμονες, ότι μπορούν να ανοίξουν μια ώρα αρχύτερα, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Κρίμα, πραγματικά.   

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Παρασκευή: «Φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο θα συγκεντρωθούν πάνω από 1.000 άτομα» λέει ο δήμαρχος

Σφραγίζεται για 23 ημέρες η «Δεξαμενή» στο Κολωνάκι -Πρόστιμο 5.000 ευρώ

«Πάρτι» ξανά στην Αγία Παρασκευή - Ποιο είναι το plan b για τους απείθαρχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης