Σχολεία: Πάνω από 73.000 εκπαιδευτικοί παρουσιάστηκαν σήμερα παρά τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ
Άτυπα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που παρουσιάστηκαν στα σχολεία της χώρας για τις προετοιμασίες ενόψει Δευτέρας
Πρώτη ημέρα παρουσίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία ήταν η σημερινή, προκειμένου να προετοιμαστεί η επαναλειτουργία τουςαπό την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος myschool, που έδωσε άτυπα στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας νωρίτερα το απόγευμα, 73.668 ήταν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εκτός Ειδικής Αγωγής) που παρουσιάστηκαν στα σχολεία της χώρας.
Σημειώνεται, ότι για σήμερα η ΟΛΜΕ είχε προκηρύξει στάση εργασίας, στην οποία δηλώθηκαν ότι συμμετείχαν 276 εκπαιδευτικοί, σύμφωνα και πάλι με το υπουργείο.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.