«Με αυτό το γεγονός συγκλονίστηκε η κοινωνία. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο, γιατί πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αλλά και σοβαρός να ήταν ο λόγος, δεν δικαιολογείται να χαθούν δύο ζωές. Δύο μεγάλες οικογένειες θρηνούν δύο θύματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο να περάσει αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε όλη η κοινωνία, οι φορείς, οι παράγοντες του τόπου, να συμβάλλει ο καθένας από το μετερίζι του. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια και να ευχηθούμε να το επιτύχουμε. Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Το όπλο το κρατάς επάνω σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορεί το μυαλό να λειτουργήσει με μια λογική ψυχραιμίας και το τι μπορεί να επιφέρει αυτή η κίνηση κάνοντάς την, τραβώντας το όπλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουλάς.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.