Δυο συλλήψεις για μπαλωθιές σε Αλίαρτο και Θήβα

Δυο συλλήψεις για μπαλωθιές σε Αλίαρτο και Θήβα

Οι δράστες συνελήφθησαν

Aliartos-Thiva-pyrovolismoi
Να γιορτάσει την άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία θέλησε, προφανώς, ένας άνδρας στην Αλίαρτο Βοιωτίας και βγήκε μέρα- μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού του πυροβολώντας στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα!

Μετά από καταγγελία, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι κατέσχεσαν το όπλο, την άδεια κατοχής του και τρία κυνηγετικά φυσίγγια και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη στη Θήβα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας ακόμη «πιστολέρο», ο οποίος πυροβόλησε ασκόπως στον αέρα από το σπίτι του με κυνηγετικό όπλο. Μάλιστα, όχι μόνο δεν είχε άδεια για το όπλο, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με δύο κυνηγετικά φυσίγγια, αλλά είχε σβήσει και τον αριθμό του κι έτσι εξετάζεται αν είναι κλεμμένο.

Κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας Έλληνας που από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και βρήκαν κρυμμένο σε σημείο του σώματός του ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστών που κατασχέθηκε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλία: Πανούργες έταζαν δάνεια και βούτηξαν 17.500 ευρώ

Συγκλονίζουν η αδερφή και η κόρη του 63χρονου - «Ο πατέρας μου θυσιάστηκε για το παιδί του»

Σοκάρει η κατάθεση της μάνας για τον 63χρονο που σκότωσε το παιδί τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης