Βεντέτα στα Ανώγεια: Συγκλονίζουν η αδερφή και η κόρη του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη

Βεντέτα στα Ανώγεια: Συγκλονίζουν η αδερφή και η κόρη του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη

Για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που «δεν ήξερε ποτέ το κακό» κάνει λόγο η αδερφή του Λευτέρη Καλομοίρη - «Ο πατέρας μου έφυγε άδικα» λέει η κόρη του

vedeta_kriti_leuteris_kalomoiris_protothema
Η τραγωδία που εκτιλύχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια είναι ανείπωτη. Ένας 63χρονος πατέρας έπεσε νεκρός και ο 29χρονος γιος του, λίγο αργότερα αφαίρεσε τη ζωή του 30χρονου δολοφόνου του πατέρα του.

Ένας πατέρας που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες όλων, είχε στόχο να εκτονωθεί η κατάσταση και να αποφευχθούν τα χειρότερα και δύο νέα παιδιά, το ένα στο χώμα και το άλλο στη φυλακή, με τον κίνδυνο της βεντέτας να ελλοχεύει στο ορεινό χωριό της Κρήτης.

Μην μπορώντας να πιστέψει σε όσα έχουν γίνει, η αδελφή του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τονίζοντας ότι ο αδερφός της ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος.

«Πώς έγινε; Ναι, μακάρι να ‘ξερα», είπε και απάντησε ότι δεν υπήρχε προηγούμενη αντιπαράθεση στις δύο οικογένειες. «Όχι, όχι, όχι. Μα πολύ φιλήσυχος ο Λευτέρης. Δεν ήξερε, μόνο μαντινάδες να βγάζει κι αθώος ήταν. ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν. Ήταν πολύ καλός, πολύ φιλήσυχος άνθρωπος… Μόνο να βγάζει μαντινάδες και να χορεύει, να διδάσκει παιδιά και δάσκαλος και όλα. Δεν ήξερε πότε το κακό, δεν πάτησε μυρμήγκι ποτέ. Την οικογένειά του, τρία κορίτσια, δυο αγόρια, πολύ καλά παιδιά, τώρα όλα διαλύθηκαν».

«Ο πατέρας μου θυσιάστηκε»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κόρη του 63χρονου και αδερφή του 29χρονου, η οποία τόνισε πως η οικογένειά της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Να σου πω την αλήθεια, αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν άδικο όλο αυτό, άδικο. Ο πατέρας μου έφυγε άδικα. Ήταν άδικο και για τους δύο, έφυγαν δυο ψυχές άδικα και για τον κάθε άνθρωπο που φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Αυτό έχω να πω. Το μόνο που έχω να πω για τον πατέρα μου, ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός, αγαπητός στον κόσμο. Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν ότι θυσιάστηκε για το παιδί του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανώγεια:  κόρη Λευτέρη Καλομοίρη


Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη

Φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα, από το κλάμα, μάτια η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή.

Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να μοιρολογά.

Κλείσιμο
Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά.

«Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Ανώγεια


Ειδήσεις σήμερα: 

Βεντέτα στα Ανώγεια: Γιατί βαφτίστηκε το παιδί του Ξυλούρη πριν την κηδεία – Τι λέει το έθιμο

Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο πυγμάχος είδε τον Ξυλούρη να πυροβολεί τον πατέρα του και αμέσως σήκωσε το δικό του όπλο

Βεντέτα στα Ανώγεια: Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης