Με άνοδο το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Με άνοδο το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 736, 01 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,01%

sxolio-xrimatistirio-athinon-xa-genikos-deiktis-ellinika-xrimatistiria-exae
Με τις τράπεζες και τον ΟΛΠ επανήλθε στην άνοδο η Αθήνα, έχοντας και μια θετική ανάλυση της Morgan Stanley για Εθνική και Euro-bank.

H αγορά ξεπέρασε και τις 740 μονάδες ενώ μειώθηκε και η απόδοση των ελληνικών ομολόγων στο 7,5%. Τελικά, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 736, 01 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,01%.
Οι επενδυτές, διεθνώς, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για τον πόλεμο Ηπα- Κίνας και προσδοκούν ότι θια επέλθει μια συμφωνία δεδομένου των συμφερόντων που διακυβεύονται.

Σ ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις, οι ξένοι επενδυτές βλέπουν ότι. η διαφορά κινείται μεταξύ 7-8%, έτσι δεν αποκλείεται να λάβουν ορισμένα ρίσκα. Πάντως, δεν πρόκειται να προεξοφλήσουν ούτε τ μι ευρεία νίκη, ούτε μια μέση κατάσταση. Όπως λένε θα περιμένουν τις εκλογές και θα κάνουν trade ότι, βγεί απο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ράλι στην Εθνική Τράπεζα με άνοδο 8,51% μετά την αναβάθμιση της από την Morgan Stanley. Kέρδη 7,11% για τον ΟΛΠ στα 21,40 ευρώ. Με άνοδο 2,54% για την Eurobank στα 0,7075 ευρώ. Με άνοδο 2,28% η Γεκ- Τέρνα στα 4,93 ευρώ. Κέρδη 0,55% για τον Μυτιληναίο στα 9,16 ευρώ.

Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 50,5 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης